Salaris Totaal Service Salaris Totaal Service Salaris Totaal Service

 

Salaris Totaal Service

Heetkamp 14
8075 CL ELSPEET
Nederland

Telefoon: 0577 - 490606
Mobiel: 06 - 51 30 56 31
Email: info@salaristotaalservice.nl

Begeleiding bij keuze HRM-systemen: 100% onafhankelijkheid

Overweegt u zelf een salarissysteem en personeelsinformatiesysteem aan te schaffen? Dan staat u voor een groot aantal beslissingen. Zoals het juiste HRM-systeem, eventueel maatwerk, de implementatie, de daadwerkelijke overgang naar dit systeem en de training van de gebruikers. Hoe beter u al deze beslissingen in de eerste fase goed neemt, hoe groter de kans van slagen. Salaris Totaal Service adviseert en begeleidt u graag.

Op basis van een grondige inventarisatie van uw wensen, eisen, budget en planning bekijken we welk salaris- en personeelsinformatiesysteem écht bij u past. Niet alleen de techniek staat centraal, maar ook de aard van uw organisatie en de mogelijkheden.
 

Inventariseren is drie keer beter presteren

Met deze grondige inventarisatie voorkomt u maar liefst drie missers. Enerzijds dat u een systeem in huis haalt met eindeloos veel mogelijkheden die u wellicht nooit benut. En anderzijds het feit dat u door een gebrekkige voorinventarisatie in het verdere traject op gebreken in het systeem stuit die zich in een gevorderde fase moeilijk alsnog laten inpassen in het systeem. Het derde voordeel is dat door onze begeleiding alle vereiste koppelingen vanuit uw nieuwe HRM-systeem op aanpalende systemen zoals tijdregistratie en financiële systemen van meet af aan goed werken. Kortom, door de vakkundige begeleiding door Salaris Totaal Service maakt u een weloverwogen keuze voor een passend pakket. Aangevuld met gerichte adviezen over de implementatie en opleiding van de gebruikers.

 

100% onafhankelijkheid gewaarborgd

Salaris Totaal Service opereert totaal onafhankelijk en is aan geen enkele softwareleverancier verbonden of verplicht. Dit garandeert een keuze in maar één belang: dat van u…