Salaris Totaal Service Salaris Totaal Service Salaris Totaal Service

 

Salaris Totaal Service

Heetkamp 14
8075 CL ELSPEET
Nederland

Telefoon: 0577 - 490606
Mobiel: 06 - 51 30 56 31
Email: info@salaristotaalservice.nl

Salarisverwerking: sterke service

Op het terrein van salarisverwerking kiest uit een wijds palet van hoogstaande diensten. Eén dienst, meerdere diensten: de keuze is aan ú. U ontvangt in ieder geval gegarandeerd maatwerk. Graag geven wij u in vogelvlucht een overzicht van onze diensten.
 

Payroll Outsourcing: totale uitbesteding

Payroll Outsourcing betekent de totale uitbesteding van uw salarisadministratie.
Bij de standaard salarisverwerking levert u de informatie aan die wij nodig hebben om een periodieke salarisbetaling te genereren. Telefonisch, schriftelijk of per e-mail. De keuze is aan u. Zo bespaart u gegarandeerd tijd die u voortaan aan uw core-business kunt besteden.
 

Volledige controle

Vervolgens verwerkt Salaris Totaal Service uw salarissen. Wilt u eerst de proforma berekeningen inzien voor controle? Geen enkel probleem. Pas na uw controle volgt de afronding van het definitieve salarisproces. Zo hebt én houdt u altijd controle. Kortom, van loonstroken tot het complete jaarwerk, van journaalpost tot digitale loonaangiften.
 

Een prestatie in informatie

De fiscus voorzien wij tijdig van de juiste gegevens. Dit geldt ook, als u dit wilt, voor
werkgeversinstanties, pensioenfondsen, verzekeringsmaatschappijen en andere instellingen.
 

STS Online: zelf verwerken

Via STS Online beheert u op afstand uw administratie. U logt beveiligd in op het systeem van Salaris Totaal Service. Met STS Online kunt u:

  • Personeelsgegevens en salarismutaties zelf invoeren.
  • Uw loonaangifte inzien.
  • Een proforma loonberekening maken.
  • Alle documenten beheren in het digitale archief.
  • Gehele output (van loonstrook tot rapportages) inzien.
     

Payroll Insourcing: intern in overleg

Heeft u geen fulltime salarisadministrateur maar wel behoefte aan een vast aanspreekpunt op de salarisafdeling? Of ondersteuning voor uw afdeling P&O? Kiest u dan voor Payroll Insourcing.

Op een afgesproken (halve) dag in de week verrichten wij bij u intern de salarisverwerking en communicatie richting medewerkers, P&O en financiële administratie. Uw salarisverwerking kan via uw eigen systeem of, bij outsourcing, op het systeem van Salaris Totaal Service. Bij de laatste keuze hoeft u niet te investeren in software, installaties en onderhoud hiervan.
 

Het mes snijdt aan drie kanten

Het voordeel van deze insourcing is veelzijdig: de vragen van uw medewerkers worden snel en adequaat beantwoord. Daarmee creëert u meer tevredenheid in uw organisatie. Ten tweede zijn wij ter plekke een professionele sparringpartner voor uw parttime salarisadministrateur voor ingewikkelde kwesties op het terrein van arbeidsrecht, sociale verzekeringen en meer. Tot slot kunnen wij in één moeite door ter plekke bij u veelsoortige controles uitvoeren op uw salarissysteem. Met dit laatste voorkomt u financieel zeer ingrijpende boetes van de Belastingdienst.